Aktuális időjárás

Hőtérkép

Lövedék sebesség mérés, szélmérő, hangnyomás mérés

A precíziós lövészet területén és a lőszer-újratöltéssel foglalkozóknál is fontos tudni, hogy a fegyverükhöz használt lőszer milyen ballisztikai értékekkel rendelkeznek.

Egyik fontos érték, hogy a lőszer milyen sebességgel, milyen torkolati energiával távozik a fegyver csövéből.

Az adott fegyverhez számos márka termékei közül választhatunk lövedéket vagy lőszert. Az, hogy pontosan melyik a legjobb választás; az elvárásaink, képességünk és nem utolsó sorban a pénztárcánk függvénye. Hosszabb kísérletezés és tapasztalat alapján lehet meghozni a legjobb döntést. Már nagy segítséget nyújthatnak olyan eszközök használata, melyek pontos és gyors visszajelzést adnak a felhasználónak a lőszerek tulajdonságairól.

Ezen a téren szeretnénk segítséget nyújtani a rendelkezésre álló mérőeszközökkel.

 

A ballisztikai chronográf használható: tűzfegyverek, légfegyverek ill . nyílvesszők sebességének a mérésére. (1. és 2. kép)

A ballisztikai chronográf használata: 2.500 Ft / óra

Természetesen a külső tényezők is befolyásolhatják a lövészet és annak eredményességét, többek között a szél vagy a hőmérséklet. Ezeket a változókat is tudjuk mérni megfelelő pontosságú műszerrel ( 3.kép)

Fontos tulajdonság lehet még a keltett zaj, a hangnyomás mérése is, ennek mérésére is több műszerünk áll rendelkezésre. (4.kép)

Pin It

Partnereink

       

       

       

 

       

      

 

      

     

    

Az egyesületünk szervezésében

megvalósult programokban eddig

201

diák vett részt

2018. július 23.

napját követően.

 

Oldalainkat 115 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

Tagi belépés