Hároméves a Gárdonyi Sportlövő Klub

A napokban lett 3 éve, hogy a Gárdonyi Sportlövő Klub megalakult és beadásra került a bejegyzési kérelem a Székesfehérvári Törvényszékhez. Nagyon mozgalmas 3 éven vagyunk túl. Egyesületünk alapítása óta megháromszorozta felnőtt korú tagjainak számát és számos célkitűzés felé tettünk nagy lépéseket. Célkitűzéseink között szerepel az sportlövészet népszerűsítése, az utánpótlásnevelés és a hagyományőrzés is.

 

 Túl a lövészeten!

Az alapcélokon túl a kis közösségünk részt vállal minden olyan megmozduláson, ami a környezettudatós és élhetőbb jövő felé mutat, így például a " Teszedd Magad" országos szemétszedési megmozdulásban, ahol helyi szervezőként vagyunk már jelen az utóbbi években. Gárdony külterületét 450-500 zsáknyi szeméttől tehermentesítettük a Gárdonyi Nyugdíjas Klub tagjaival és a Chernel iskola diákjaival közösen.

 

A Gárdonyi Sportlövő Klub  a nagy múltú egyesületek között 

A Gárdonyi Sportlövő Klub talán az egyik legfiatalabb sportlövő egyesület a megyében, mégis az eredményeink, a taglétszámunk és kompetenciák alapján az élmezőnyhöz tartozunk. Az egyesületi olyan mutatókkal rendelkezik, mint egy nagyvárosi sportlövő egyesület.

 

Támogatják elképzeléseinket

Gárdonyi Sportlövő Klub támogatást kapott több magánszemélytől, cégtől, de 2017-ben a  Magyar Sportlövő Szövetségtől is, ami egy nagy kitüntetés - az akkor még csak 2 éves egyesületünk - tevékenységének elismeréséül.

 

Folyamatos képzés

Egyesületünk vezetősége és tagjai folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy minden kompetenciával rendelkezzenek az edzés és versenyzés területén. A Gárdonyi Sportlövő Klub mára 5 bíróval és már 2 sportlövész edzővel is büszkélkedhet.

 

Kapcsolatok

A Gárdonyi Sportlövő Klub közel 50 szervezettel   - köztük egyesületekkel, iskolákkal, cégekkel, alapítványokkal - tartja a kapcsolatot. A kapcsolatokból származó előnyök a tagjaink számára is kedvezményekkel járnak.

 

 

 

Pin It

Kapcsolat

Tagi belépés