Táborozó diákok a lőtéren

A szervezők egy meglepetés programként iktatta be a sportlövészetet a táborozó 8-11 éves tanulók számára. A Gárdonyi lőtéren a Gárdonyi Sportlövő Klub elnöke fogadta a táborozókat és kísérőiket.

A diákok játékos feladatokon keresztül megismerkedhettek a sportlövészet alapjaival és kipróbálhatták a verseny-légfegyvereket is. A jövőbeli sportlövők lőhettek lőlapra és fém célokra. Alternatív programként kézműves foglalkozást és természetismereti totót is szerveztünk. A foglalkozások között egy rövid előadás tartottunk a magyarországi nagyvadakról. A gyerekek nagy örömmel fogadták a pingpongozási lehetőséget is.

A foglakozások jó hangulatban teltek. A program végén a résztvevők személyre szóló oklevelet, csokit és apró ajándékot kaptak.

A rendezvényről készült fotók itt tekinthetőek meg. Reméljük sikerült színesebbé és élménydúsabbá tenni a táborozó diákok programját.

Külön köszönet Liska Ildikónak, Majszin Zoltánnak, Nagy Tamásnak és Pajor Józsefnek, akik segítőkész munkájukkal hozzájárultak a jó hangulatú délelőtti programhoz.

Pin It

Kapcsolat

Tagi belépés