2022. évi első foglalkozás

A Gárdonyi lőtér idén, a tegnapi napon nyitotta ki először kapuit a sportlövészetet kedvelői előtt. A csípős időjárás ellenére széles korosztály képviseltette magát a foglalkozáson. A 25m-es pontlövészet és az MDLSZ gyorspont versenyszámok mellett, az 50m-es sziluett lövészet gyakorlására is lehetőség nyílt. A tűzfegyverek mellett - elkülönülve- a légfegyveres lövészek is célba vehették a lőlapokat, vagy a bukó célokat a 10 fedett lőállásból. A foglalkozás alkalmával új tagot is köszönthettünk sorainkban, reméljük egyesületünknél „célba talál”. Bízom abban, hogy a hőmérséklet emelkedésével egyre aktívabbá válik a lőtéri élet.

Lőtér zárvatartás (2021.)

Tisztelt Sporttársak!
 
2021.10.30.-2021.11.02. Mindenszentek ünnepe és a halottak napja alkalmából történő méltó és tiszteletteljes megemlékezés okán, nem tartunk foglalkozásokat.
 
Kérem a megértéseteket!

Környezetvédelmi jelentés

A Gárdony külterületén található lőtér úttal párhuzamos részén egy gumiabroncsból készült fal található, mely védelmi funkciót lát el. A használt gumiabroncsok eredeti funkciójától eltérő, de előnyős tulajdonságait kihasználva újrahasznosításara kerültek. 

Az itt található használt gumiabroncsból készült fal alkotó elemei nem hulladék!

A Fejér Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Osztály jelentése:

http://kornyezetvedelem.fmkh.hu/jelentes2021hull/5849-6-21.pdf

Lőtéri fejlesztések

A Lőtér területén belül megkezdődtek a parkoló megnagyobbítására irányuló munkálatok.

Kapcsolat

Tagi belépés