Túlélő tábor turnus időpontok

I. turnus

2020. június 29. (hétfő) - 2020. július 03. (péntek)

II. turnus

2020. július 06. (hétfő) - 2020. július 10. (péntek)

Túlélő tábor hasznos információk

FELTÖLTÉS ALATT...................

Tudnivalók

A tábor díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

− napi háromszori étkeztetés (reggeli - tízórai, ebéd, uzsonna) ( korlátlan limonádé, víz)
− kézműves alapanyagok (az elkészült alkotások a gyermek tulajdonát képezik),
− kreatív foglalkozások, játékok, kirándulásokon való részvétel, esetleges belépők.

A táborszervező a gyermek felügyeletéért teljeskörű felelősséget vállal, ez azonban nem terjed ki a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (pl. mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép), ill. a ruházat koszolódására, megsérülésére.

A táborszervező lehetőséget biztosít a szülő számára, hogy részvételi szándékát módosítsa, a táborban történő részvételt lemondja.

Lemondási feltételek: − amennyiben a lemondás időpontja legalább 10 munkanappal megelőzi a megjelölt turnuskezdést, a tábor díjának 50%-át visszafizeti a táborszervező a szülőnek; − amennyiben a lemondást a szülő ennél később jelzi, a tábor teljes díja megilleti a táborszervezőt.

A táborszervező fenntartja a jogot, hogy a tábor programját (kevés jelentkező miatt vagy más okból) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díja megilleti a szülőt.

Módosítási feltételek:

Amennyiben a gyermek betegsége vagy egyéb okok miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, a táborszervező lehetőséget nyújthat egy későbbi turnusban való részvételre, amennyiben annak telítettsége azt lehetővé teszi. Lemondásként, módosításként kizárólag írásos értesítést fogadunk el.

Pin It

Tábor támogató szervezetek

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

Tagi belépés